Főoldal

esküvői fotó
esküvői smink
áraink

szolgáltatásaink

bemutatkozás
referenciák

partnereink

kapcsolat

 
Esküvő, esküvők lakodalmak, eljegyzések, családi események, születésnapi partik, szalagavatók, bálok megörökítése, professzionális fényképezése. Céges rendezvények, csapatépítések, konferenciák, termék bemutatók, kiállítások, előadások, prezentációk, ügyfélpartik, állófogadások, gyártósorok, üzemek, üzemavatások, professzionális fotózása.
Trash the Dress esküvőfotózás.
 
 
A csapat

 

Büszkék vagyunk, hogy az eltelt években az esküvői fotószolgáltatók élmezőnyéhez tudtunk csatlakozni. Vállalkozásunk sikere és az évről- évre egyre több megbízás szükségessé tette a bővítést. Megkülönböztetett figyelemmel válogattuk kollegáinkat, úgy a fotó mind a videó területen. A csapatunkba való bekerülés után, magukba szívták mind azt a tudást és hozzáállást, melyet eddigi ügyfeleink is megtapasztaltak.


 

 

GARANCIA

 

Cégünk, garanciát vállal az elvállalt munkák zökkenőmentes lebonyolítására. A weblapunkon található minőséget, a fotókon látható "életérzést" garantáljuk. Az elkészült anyagok feldolgozása, minden esetben az alapító Kürtös Márton fényképész feledata.

 

Kürtös Márton

fényképész
Művészeti vezető

 

Budapesten születtem 1967-ben, s azóta is itt élek és dolgozom. Állatbarát lévén,- kezdetben a közvetlen környezetemben élő négylábúak, s a természet megörökítésével foglalkoztam. Évekkel később már, mint hivatásos fényképész álltam az objektív túloldalán. Az állatvilágot bemutató és az azzal foglalkozó magazinok közül dolgozom a Vadonnak, Természetnek, Süninek, Macskavilágnak és Macskamániának. Új kihívást jelentett életemben a modell-fotózás, portfoliók készítése. A gyermek-fotózás,- mivel magam is boldog apuka vagyok, igazi, önfeledt boldogság számomra. 2003-tól az OPERABÁL hivatalos fotósa lettem. A bálon készült fotóim egy része szintén megtekinthető honlapomon. Érdeklődési köröm kiteljesedik az emberi kapcsolatok irányába, az élet felejthetetlen és egyben megismételhetetlen pillanatainak megörökítése a célom. Munkám során, a megrendelő kívánságait maximálisan szem előtt tartva, igyekszem azokat a helyzeteket lencsevégre kapni, melyek mindenki megelégedésére, hűen visszaadják az események és a pillanat emelkedett hangulatát, valamint mindig törekszem arra, hogy egyéni beállításokat eszközöljek. Kérem, tekintse végig néhány, csokorba gyűjtött fotómat és ha felkeltettem érdeklődését keressen meg! Szeretettel várom hívását!

 
       
 

Esküvő, esküvők lakodalmak, eljegyzések, családi események,
születésnapi partik, szalagavatók, bálok megörökítése,
professzionális fényképezése. Céges rendezvények,
csapatépítések, konferenciák, termék bemutatók, kiállítások,
előadások, prezentációk, ügyfélpartik, állófogadások,
gyártósorok, üzemek, üzemavatások, professzionális fotózása.
Trash the Dress esküvőfotózás.

 
   

Főoldal

esküvői fotó
esküvői smink
áraink

szolgáltatásaink

bemutatkozás
referenciák

partnereink

kapcsolat

 
       
 
A Fotoguru.hu csoport tagja

Web design: Kürtös Márton

Minden jog fenntartva © 2009

 
       
PR Csoport: Hírek | Receptek