Főoldal

esküvői fotó
esküvői smink
áraink

szolgáltatásaink

bemutatkozás
referenciák

partnereink

kapcsolat

 
 
szabadtéri fotók       templomi fotók       műtermi fotók       extra fotók       szemétbe a ruhával      3D esküvői képek      
       
Az esküvő,- amelyre a párok, családok hosszú hónapokat készülnek,- ráadásul nem kevés pénzt költenek, megismételhetetlen. A ruha visszakerül a kölcsönzőbe, a vacsora elfogy, a násznép szétszéled. Másnaptól már csak az esküvői fotók, videók maradnak emlékül. Néhány hónap elteltével az emlékek is megkopnak. Az esküvői fotók, videók viszont hosszú évtizedeken át visszaidézik a jeles nap hangulatát. Sajnos ezt sokan nem gondolják végig. Manapság, amikor úton- útfélen digitális gépeket lehet kapni, mindenki profi fotósnak érzi magát. „Hiszen mi sem egyszerűbb annál, hogy egy rokonom esküvőjét lefotózzam. Naná, hogy voltam már esküvőn, kétszer is! Ugyan vendég voltam, jól is éreztem magamat, ettől függetlenül mindent tudok egy esküvőről. Ráadásul a nyaralás alatt is sikerültek a képeim, hiszen az a szobor is olyan szépen pózolt nekem. Szóval nem kell költeni a fotósra, videósra, hiszen az én gépem is drága, biztos tudja dolgát.”
 
 
Ugye Önnek is ismerősek a fenti mondatok? Talán már hallott is hasonló történeteket. Az igazság az, hogy az ismerős, barát, rokon, mindig is vendég marad egy esküvőn. Ezért nem veszi olyan komolyan a rá bízott feladatot. A rutin és a tapasztalat hiánya is döntő. Számtalanszor hallottam a szomorú párok történeteit az amatőr próbálkozások sikertelenségeiről. Utólag persze lehet bánkódni az el nem készült esküvői fotók és esküvői videók miatt. Azokat pótolni nem lehet.
 
 
Ha nekem esküvőm lesz, csak profi, tapasztalt és gyakorlott esküvői fotóst és esküvői videóst rendelek. Ők tudják, hogy mikor melyik pillanatban, hol kell lenniük. Megbízható, professzionális felszerelésük, tartalék kameráik a legváratlanabb pillanatokban is helyt állnak. Referenciájuk legyen meggyőző, a weblapjukon látható minőséget és életérzést garantálják Az esküvőn nem „buliznak”, nem fogyasztanak alkoholt. Azt is kiszámoltam, hogy a profi esküvői fotósra és esküvői videósra szánt összeg, töredéke az esküvői költségeknek. Ráadásul azt is tudom, ha valamiért fizetek, akkor a megrendelt munkát számon tudom kérni, hiszen nem szívességet tesznek nekem. Esküvőm márpedig lesz! Profi esküvői fotókkal és profi esküvői videóval. Így a legszebb nap és a boldog pillanat örök emlék marad.
 
         
 

 

1 | 2 | 3 | 4 | 5  Következő oldal >>


      

 

      

 

      

 

      

 

      

 

      

 

      

 

      

 

      

 

      

 

      

 

      

 

      

 

      

 

      

 

      

 

      

 

      

 

      

 

      

 

      

 

      

 

      

 

      

 

      

 

      

 

      

 

      

 

      

 

1 | 2 | 3 | 4 | 5  Következő oldal >>

 

 

>Vissza a lap tetejére<

 

       
 

Esküvő, esküvők lakodalmak, eljegyzések, családi események,
születésnapi partik, szalagavatók, bálok megörökítése,
professzionális fényképezése. Céges rendezvények,
csapatépítések, konferenciák, termék bemutatók, kiállítások,
előadások, prezentációk, ügyfélpartik, állófogadások,
gyártósorok, üzemek, üzemavatások, professzionális fotózása.
Trash the Dress esküvőfotózás.

 
   

Főoldal

esküvői fotó
esküvői smink
áraink

szolgáltatásaink

bemutatkozás
referenciák

partnereink

kapcsolat

 
       
 
A Fotoguru.hu csoport tagja

Web design: Kürtös Márton

Minden jog fenntartva © 2009

 
       
PR Csoport: Hírek | Receptek