eküvői fotó
eküvői smink
áraink

szolgáltatásaink

bemutatkozás
referenciák

partnereink

kapcsolat

 
 

Hogyan készítsünk eredményes weboldalt - Interjú Verdes Jánossal

Magyarországon az üzleti honlapkészítés gyerekcipőben jár. Tömegesen készülnek olyan weboldalak, amelyek szinte semmilyen hatással sincsenek az adott cég bevételeire. Az ilyen honlapok rendszerint csak a pénzt, energiát emésztik kardinális profit nélkül. Az eset oka Verdes János honlapkészítő szakember szerint az oktatás: nagymértékűek a hiányosságok, és rossz célközönségnek szólnak a témában beszerezhető oktatási anyagok.

A weboldal készítés során gyakran figyelmen kívül hagyják a weblap valódi szerepét. Verdes János véleménye szerint a weboldal egy eszköz a vállalkozások vevő növelő arzenáljában. Erről részletesebb tudnivaló Verdes János honlapján található. A céges weboldal készítésének a célja elsősorban a potenciális ügyfelek megtalálása és megszólítása. Ennek a módja Verdes János szerint teljes mértékben hiányzik a mai oktatási rendszerből. A diákoknak ma már előírt tananyag a weblap készítés. Az iskolai órákban tanítják a HTML programozás szabályait. Főiskolán és egyetemen PHP, MySQL programozást tanulnak, ami a mai kor dinamikus weboldalainak elengedhetetlen alkotó elemei.

Programozásban kiváló szakembereket gyárt az oktatás. Ezek a webmesterek sokszor a programozáson túl nem látják és nem is láthatják az igazi célt. Ugyanis az ő dolguk csupán a programkód elkészítése, nem az ügyfél szerzés. A webmesterek szempontjából remekmű egy olyan weblap, amiben nincs programozási hiba még akkor is, ha az elkészített program semmilyen hatással sincs a megrendelő üzletére. Verdes János weblapján azt nyilatkozta, hogy világhírű a magyarok a utánozhatatlan problémamegoldó képessége. Jó néhány multinacionális informatikai óriáscég szerződtet magyar származású programozókat Amerikában és Európában egyaránt.

Verdes János meglátása szerint a félreértést nem az informatikai, hanem a vállalkozásokat érintő oktatásban található komoly hiányosságok jelentik. A cégeket senki sem készíti fel arra, hogy milyen elvárások alapján készíttesse el weblapját egy webmesterrel. Verdes János szerint a cégvezetőnek szükségtelen HTML, JavaScript, JQuery, CSS, MySQL weblapkészítő nyelvek ismerete. Ez a webmester feladata. A honlap tulajdonosának azonban első számú feladata és felelőssége, hogy a webmester tudását miként használja fel az üzletében.

Forrás: seozseni.hu, 2013-06-11 19:51

 

 

Ha Ön nem elégszik meg a középszerű esküvői fotókkal. Ha Önnek fontosak az esküvőn, lakodalmon a megismételhetetlen pillanatok. Ha fontos a jó hangulat az esküvői fotózás során. Ha Önnek fontos, hogy esküvőjén professzionális esküvő fotós dolgozzon. Ha fontos Önnek a minőség, a 18 éves esküvői fotószakmai tapasztalat. Ha fontos Önnek 500 elégedett esküvői pár ajánlása. Ha szereti az egyértelmű, letisztult , átlátható esküvői fotó árajánlatot. Ha fontos Önnek az ár- érték aránya. Ha fontos Önnek a profi, megbízható fotó technikai háttér. Ha fontosak az igényes esküvői fotók és igényes esküvői felvételek... -Mi tudjuk, hogy a fentiek Önnek fontosak. Ezért mi, kizárólag ezeket kínáljuk. Válassza a Fotoguru esküvői fotószolgáltatásait.

 
       
 

Tevékenységi köreink: Esküvő, esküvők lakodalmak, eljegyzések,

családi események, születésnapi partik, szalagavatók, bálok megörökítése,
professzionális fényképezése. Céges rendezvények,
csapatépítések, konferenciák, termék bemutatók, kiállítások,
előadások, prezentációk, ügyfélpartik, állófogadások,
gyártósorok, üzemek, üzemavatások, professzionális fotózása.
Trash the Dress esküvőfotózás.

 
   

eküvői fotó
eküvői smink
áraink

szolgáltatásaink

bemutatkozás
referenciák

partnereink

kapcsolat

 

 
       
 
A Fotoguru.hu csoport tagja

Web design: Kürtös Márton

Minden jog fenntartva © 2009

Jogi Nyilatkozat