eküvői fotó
eküvői smink
áraink

szolgáltatásaink

bemutatkozás
referenciák

partnereink

kapcsolat

 
 

Verdes János: Eredményes online eladás - a profi weboldal készítés titkai

Kategóriák: Honlapteszt.hu, weboldal készítés, honlapkészítés ingyen, weblap készítés, ingyenes weboldal készítés

A bejegyzés Verdes János nyomán alapján íródott. A mai rohanó, modern korban az elektronikus eladás kulcsfontosságú a sikerhez. Ugyanis az értékesítés egyik jókora gondja, hogy jó néhány reklámimpulzus éri a lehetséges fogyasztókat. Szerencsés pozicionálással a honlapkészítés győzelme kétségbevonhatatlan. A látványos értékesítéshez fel kell kutatni a lehetséges fogyasztókat és rá kell venni, hogy rászegezze a tekintetét a honlapra. Kezdetben a leendő vevő a figyelmének épp hogy csak 10 százalékát használja.

Honlapkészítésnél figyelembe kell venni. Ez fölöttébb minimális. Hiszen 1/4-ed másodperc alatt a leendő vevő eldönti, hogy a weblapon látható információk hasznosak-e vagy sem. Ebből kifolyólag van elengedhetetlen szükség egy jó honlapra. A weboldal először egy vonzó főcímmel felkelti a leendő vásárló figyelmét. Mivel felkeltette a potenciális vásárló figyelmét, tovább fogja böngészni a weboldal tartalmát. A weboldalon lehetőség van azonnali vásárlásra, kapcsolat felvételre e-mailen vagy mobilon keresztül. Az akció-orientált weboldal készítés változik felettébb nyereségessé.

Hiszen a látogatókat erőteljesen motiválni kell. Ekképpen változik valódi üzletkötő gépezetté egy weblap. Manapság a weblap készítés kezdőknek, honlapkészítés ingyen meglehetősen keresett témakör. Ami akkor is nyereséget termel, ha az eladó éppen valami egészen más dologgal tölti idejét. Akár szabadidős tevékenységgel is töltheti idejét, míg a weblap szakadatlan termeli a profitot. Ide tartozó témakörben rengeteg hasznos cikket lelhet Verdes János Honlapteszt blogján.

Forrás: honlapteszt.hu, 2015-07-14 14:22

 

 

Ha Ön nem elégszik meg a középszerű esküvői fotókkal. Ha Önnek fontosak az esküvőn, lakodalmon a megismételhetetlen pillanatok. Ha fontos a jó hangulat az esküvői fotózás során. Ha Önnek fontos, hogy esküvőjén professzionális esküvő fotós dolgozzon. Ha fontos Önnek a minőség, a 18 éves esküvői fotószakmai tapasztalat. Ha fontos Önnek 500 elégedett esküvői pár ajánlása. Ha szereti az egyértelmű, letisztult , átlátható esküvői fotó árajánlatot. Ha fontos Önnek az ár- érték aránya. Ha fontos Önnek a profi, megbízható fotó technikai háttér. Ha fontosak az igényes esküvői fotók és igényes esküvői felvételek... -Mi tudjuk, hogy a fentiek Önnek fontosak. Ezért mi, kizárólag ezeket kínáljuk. Válassza a Fotoguru esküvői fotószolgáltatásait.

 
       
 

Tevékenységi köreink: Esküvő, esküvők lakodalmak, eljegyzések,

családi események, születésnapi partik, szalagavatók, bálok megörökítése,
professzionális fényképezése. Céges rendezvények,
csapatépítések, konferenciák, termék bemutatók, kiállítások,
előadások, prezentációk, ügyfélpartik, állófogadások,
gyártósorok, üzemek, üzemavatások, professzionális fotózása.
Trash the Dress esküvőfotózás.

 
   

eküvői fotó
eküvői smink
áraink

szolgáltatásaink

bemutatkozás
referenciák

partnereink

kapcsolat

 

 
       
 
A Fotoguru.hu csoport tagja

Web design: Kürtös Márton

Minden jog fenntartva © 2009

Jogi Nyilatkozat