eküvői fotó
eküvői smink
áraink

szolgáltatásaink

bemutatkozás
referenciák

partnereink

kapcsolat

 
 

Salsa tanfolyam a Köki mellett a KMO-ban

 

Új kezdő salsa tanfolyam indul a KMO-ban a Salsa Con Timba Tánciskola tanáraival. A Köki termináltól 400 méterre található gyönyörűen felújított művelődési házban, rendkívül igényes környezetben és kiváló hangulatban folyik a salsa oktatás. Mindenkit szeretettel várunk tanfolyamunkon, amin a salsa oktatás teljesen az alapoktól indul, semmilyen táncos előképzettséget nem igényel.  14 éves kor felett minden korosztálynak, ajánljuk. Ha nincs párod, akkor is gyere el, mert sokan érkeznek pár nélkül, de a haladóbb tanítványok is szívesen beállnak és segítenek annak akinek nincs párja. Próbáld ki milyen egy salsa tanfolyam nálunk, és nem bánod meg.  Az órákon a jó hangulatról és az oktatás magas színvonaláról gondoskodunk. Minden oktatónk minimum 5 éves oktatói tapasztalattal rendelkezik, megalkuvást nem ismerünk, mindenkit megtanítunk táncolni, aki csak meg akar tanulni táncolni.Folyamatos aktív figyelmet biztosít, mind a tanulási folyamat, mind a bulik alatt, így létrehozza a lehetőséget a létezés örömének folyamatos megtapasztalására. Csoportjainkban a hobbisták kellemesen megférnek azokkal akik salsa tudásukat professzionális szintre akarják fejleszteni. Oktatásunk során az alap törzsanyag mellett, amit mindenkinek meg kell tanulnia, az extra tudásanyagból mindenki, kedve ízlése, vérmérséklete és képességei függvényében mazsolázhat. Akár félénk vagy, vagy bizonytalan, sosem táncoltál még, nem bízol magadban, akár mérhetetlen ambícióval rendelkezel a Salsa Con Timba Salsa klubba legjobb választás, mert az elmúlt 10 évben rengeteg szinten tökéletesítettük tematikánkat, és a mai napig örömmel állunk bármilyen kihívás elé. 

A félelmek indokolatlanok. Nincs párod és nem mersz eljönni? Az embereknek rendszerint a fele egyedül érkezik salsa óráinkra. Salsa tanfolyam budapest, salsa tánc: folytatás ezen a weboldalon. Hölgyek és urak egyaránt. Túl fiatal vagy túl idős vagy? Óráinkat 14 éves kortól 60 éves korig látogatják, minden korosztályból. Semmilyen táncos tapasztalatod sincsen? A képzés teljesen az alapoktól indul. Semmilyen gondot nem okoz ha soha nem táncoltál előtte. Salsa tanfolyamokat szinte mindig ingyenes bemutató órával kezdjük, így semmit nem kockáztatsz ha kipróbálod magad az óránkon. Gyere el tedd még változatosabbá az életed, csatlakozz egy nyitott társasághoz, és mi garantáltan feldobjuk hétköznapjaidat. Táncoktatás mindenkinek, pároknak, és pár nélkül is, fiataloknak és idősebbeknek egyaránt. 

Forrás: salsacontimba.hu, 2016-06-01 15:51

 

 

Ha Ön nem elégszik meg a középszerű esküvői fotókkal. Ha Önnek fontosak az esküvőn, lakodalmon a megismételhetetlen pillanatok. Ha fontos a jó hangulat az esküvői fotózás során. Ha Önnek fontos, hogy esküvőjén professzionális esküvő fotós dolgozzon. Ha fontos Önnek a minőség, a 18 éves esküvői fotószakmai tapasztalat. Ha fontos Önnek 500 elégedett esküvői pár ajánlása. Ha szereti az egyértelmű, letisztult , átlátható esküvői fotó árajánlatot. Ha fontos Önnek az ár- érték aránya. Ha fontos Önnek a profi, megbízható fotó technikai háttér. Ha fontosak az igényes esküvői fotók és igényes esküvői felvételek... -Mi tudjuk, hogy a fentiek Önnek fontosak. Ezért mi, kizárólag ezeket kínáljuk. Válassza a Fotoguru esküvői fotószolgáltatásait.

 
       
 

Tevékenységi köreink: Esküvő, esküvők lakodalmak, eljegyzések,

családi események, születésnapi partik, szalagavatók, bálok megörökítése,
professzionális fényképezése. Céges rendezvények,
csapatépítések, konferenciák, termék bemutatók, kiállítások,
előadások, prezentációk, ügyfélpartik, állófogadások,
gyártósorok, üzemek, üzemavatások, professzionális fotózása.
Trash the Dress esküvőfotózás.

 
   

eküvői fotó
eküvői smink
áraink

szolgáltatásaink

bemutatkozás
referenciák

partnereink

kapcsolat

 

 
       
 
A Fotoguru.hu csoport tagja

Web design: Kürtös Márton

Minden jog fenntartva © 2009

Jogi Nyilatkozat