eküvői fotó
eküvői smink
áraink

szolgáltatásaink

bemutatkozás
referenciák

partnereink

kapcsolat

 
 

Tea, Teák fajtái

Magas antioxidáns tartalma miatt a mate tea vásárlása kimagaslóan ajánlott annak, akinek fontos egészsége megőrzése. A mate teában található antioxidánsok megkötik a szabad gyököket. Megőrzi testünket a szabad gyökök rendkívül ártalmas hatásaitól.

Legjobb tea - Fogyásban is fontos funkciója van a mate teának. Kutatások bizonyítják, hogy a mate teában meglevő összetevők kedvezően befolyásolják a vér koleszterin szintjét. A súlyfölösleg elleni küzdelemben létfontosságú feladata van a mate tea anyagcserére gyakorolt jelentős hatása. Folyamatos testmozgással kombinálva a mate tea fogyasztása még látványosabb testsúly csökkenést okoz. Felgyorsítja az anyagcserét ami a zsírégetésben tölt be kardinális funkciót.

A mate teában és a kávéban azonképpen megtalálható a koffein. Nagyon sok embernek nélkülözhetetlen a reggeli ébredezésben. Amellett nap közben is szükség lehet az élénkítő hatású koffeinre. De nem mindegy, hogy mate tea vagy kávé ivásával juttatjuk testünkbe az értékes koffeint. Napjainkban az angol tea, virágzó tea bolt nagyon népszerű téma. Általában elmondható, hogy a mate tea kisebb mennyiségű koffeint tartalmaz. A mate teában található koffein hasznosítása csersavakhoz kapcsolódik, így máshogyan szívódik fel, mint a kávéban lévő koffein. Az élénkítő hatás ennek következtében később és visszafogottabban jelentkezik. Ami nagyon fontos: hosszabban tart.

Tea, Teák fajtái
Tea, Teák fajtái

Címke: fekete tea, jázmin tea, mate tea

Forrás: tea.hu, 2016-09-29 14:29

 

 

Ha Ön nem elégszik meg a középszerű esküvői fotókkal. Ha Önnek fontosak az esküvőn, lakodalmon a megismételhetetlen pillanatok. Ha fontos a jó hangulat az esküvői fotózás során. Ha Önnek fontos, hogy esküvőjén professzionális esküvő fotós dolgozzon. Ha fontos Önnek a minőség, a 18 éves esküvői fotószakmai tapasztalat. Ha fontos Önnek 500 elégedett esküvői pár ajánlása. Ha szereti az egyértelmű, letisztult , átlátható esküvői fotó árajánlatot. Ha fontos Önnek az ár- érték aránya. Ha fontos Önnek a profi, megbízható fotó technikai háttér. Ha fontosak az igényes esküvői fotók és igényes esküvői felvételek... -Mi tudjuk, hogy a fentiek Önnek fontosak. Ezért mi, kizárólag ezeket kínáljuk. Válassza a Fotoguru esküvői fotószolgáltatásait.

 
       
 

Tevékenységi köreink: Esküvő, esküvők lakodalmak, eljegyzések,

családi események, születésnapi partik, szalagavatók, bálok megörökítése,
professzionális fényképezése. Céges rendezvények,
csapatépítések, konferenciák, termék bemutatók, kiállítások,
előadások, prezentációk, ügyfélpartik, állófogadások,
gyártósorok, üzemek, üzemavatások, professzionális fotózása.
Trash the Dress esküvőfotózás.

 
   

eküvői fotó
eküvői smink
áraink

szolgáltatásaink

bemutatkozás
referenciák

partnereink

kapcsolat

 

 
       
 
A Fotoguru.hu csoport tagja

Web design: Kürtös Márton

Minden jog fenntartva © 2009

Jogi Nyilatkozat