eküvői fotó
eküvői smink
áraink

szolgáltatásaink

bemutatkozás
referenciák

partnereink

kapcsolat

 
 

Modern, energiatakarékos fűtés Panasonic hőszivattyúval

Panasonic Aquarea hőszivattyúval a pénztárcabarát fűtés többé már nem megszerezhetetlen vágyálom. Ezernyien azt gondolják, hogy egy hőszivattyú beépítése iszonyatosan költséges mulatság. Jóllehet egy kis számolással azonnal körvonalazódik, hogy ez milyen hatalmas tévedés. Pár év alatt az idejétmúlt fűtés miatt jóval többet költünk feleslegesen, mint amennyibe kerül egy modern hőszivattyú. Példátlan módon a Panasonic Aquarea hőszivattyú -15 fokban is megőrzi tökéletes hatékonyságát. Emiatt sokkal hamarabb megtérül a hőszivattyúba invesztált pénz

Aquarea T-CAP - Ma alapvető probléma az olcsó fűtés. A korunkbeli technika megoldja, hogy bankszámlánkat kímélve biztosítsuk az olcsó fűtést. Az egyik felkapott, trendi alternatíva az Aquarea T-CAP hőszivattyú üzemeltetése. Panasonic Aquarea T-CAP hőszivattyúval hihetetlenül lefaragható a fűtés számlája. Ezenfelül nem jelent gondot a Panasonic Aquarea T-CAP hőszivattyúnak a beüzemelése.

A gáz díja egyfolytában drágább lesz. Ezek az fosszilis energiahordozók rövid időn belül kifogynak. Panasonic hőszivattyúval függetlenedhetünk a gázár robbanás kíméletlen hatásától. Nyugodtan tölthetjük mindennapjainkat. Nem kötelező attól rettegni, hogy a kőszén ára akármelyik héten egetverően kirobban. Ennek dacára a hőszivattyú megújuló energiaforrás. Egy teljes életen keresztül alacsony árú fűtést nyújt.

Egy modern Panasonic Aquarea T-CAP hőszivattyút régimódi fűtési rendszerhez is használhatunk. Nem kell sok százezret félretenni a Panasonic Aquarea hőszivattyúk telepítésére. A telepítés a meglévő radiátoros rendszeren keresztül is lehetséges. Nagyon megbízható az üzemeltetés. Hisz nem jön létre káros anyag. Megfizethető fenntartási költség jellemző az Aquarea hőszivattyúkra.

Aquarea hőszivattyús fűtés kiépítése mindig kifizetődő. A gázfűtés költsége előreláthatóan 50 százalékkal lesz kevesebb a geotermikus fűtés jóvoltából. Az olcsó fűtési költség mellett garantálja a családnak a meleg vizet is. A megspórolt pénz a pénztárcánkban marad.

Környezetvédelmi szempontból is a lista elején van az Aquarea hőszivattyús fűtés. Voltaképpen semmilyen károsanyagot nem bocsát ki. Egészséges életünk és Földünk védelme szemszögéből a legfontosabb befektetés. Utódainkra is ügyeljünk, amikor a Föld kifogyóban lévő energiahordozóit használjuk fűtéshez.

A Panasonic Aquarea T-CAP hőszivattyú lényegében egy fordított hűtőszekrény. Mindannyian tudjuk, hogy a hűtőszekrény a szoba melegebb levegőjét hűti le. A Panasonic Aquarea hőszivattyúk működése ugyanilyen. De itt fordítva játszódik le a művelet. A részleteket az AIRTECH Kft. Panasonic Aquarea T-CAP honlapján olvashatja. Egy magasabb hőfokú helyről elvonja a hőenergiát és leadja a alacsonyabb hőmérsékletű helyen. Ennek a folyamatnak a működtetéséhez kedvező árú elektromos áramra van szükség.

Kiemelt témakör: hőszivattyú, Panasonic Aquarea T-CAP, Aquarea hőszivattyú, Panasonic Aquarea, Panasonic hőszivattyú, Aquarea

Forrás: aquarea.hu, 2016-10-20 17:56

 

 

Ha Ön nem elégszik meg a középszerű esküvői fotókkal. Ha Önnek fontosak az esküvőn, lakodalmon a megismételhetetlen pillanatok. Ha fontos a jó hangulat az esküvői fotózás során. Ha Önnek fontos, hogy esküvőjén professzionális esküvő fotós dolgozzon. Ha fontos Önnek a minőség, a 18 éves esküvői fotószakmai tapasztalat. Ha fontos Önnek 500 elégedett esküvői pár ajánlása. Ha szereti az egyértelmű, letisztult , átlátható esküvői fotó árajánlatot. Ha fontos Önnek az ár- érték aránya. Ha fontos Önnek a profi, megbízható fotó technikai háttér. Ha fontosak az igényes esküvői fotók és igényes esküvői felvételek... -Mi tudjuk, hogy a fentiek Önnek fontosak. Ezért mi, kizárólag ezeket kínáljuk. Válassza a Fotoguru esküvői fotószolgáltatásait.

 
       
 

Tevékenységi köreink: Esküvő, esküvők lakodalmak, eljegyzések,

családi események, születésnapi partik, szalagavatók, bálok megörökítése,
professzionális fényképezése. Céges rendezvények,
csapatépítések, konferenciák, termék bemutatók, kiállítások,
előadások, prezentációk, ügyfélpartik, állófogadások,
gyártósorok, üzemek, üzemavatások, professzionális fotózása.
Trash the Dress esküvőfotózás.

 
   

eküvői fotó
eküvői smink
áraink

szolgáltatásaink

bemutatkozás
referenciák

partnereink

kapcsolat

 

 
       
 
A Fotoguru.hu csoport tagja

Web design: Kürtös Márton

Minden jog fenntartva © 2009

Jogi Nyilatkozat