eküvői fotó
eküvői smink
áraink

szolgáltatásaink

bemutatkozás
referenciák

partnereink

kapcsolat

 
 

A ragasztószalag használata

Ragasztószalagot mindannyian használunk a napi tevékenységünk során az irodában, iskolában, munkahelyen vagy otthon. A ma gyártott ragasztószalagok több mint felét a csomagolóipar használja fel.

A ragasztószalag története

A ragasztószalag, ahogy ma ismerjük, egy sebész Dr. Horace Day találmánya volt 1845-ben. Azelőtt textilanyagokat használtak különféle ragasztó anyagokkal átitatva. 1925-ben Richard Drew használt először celofánon ragasztóréteget. Felfedezését ipari célra szánta, de kiderült, hogy sokkal szélesebb területen használható a ragasztószalag.

Különféle típusú ragasztószalagok

A ragasztószalag, ahogyan ma ismerjük nyomásérzékeny ragasztóréteggel, készül. Egyéb ragasztószalagoknál hő hatására aktiválódik a ragasztóréteg. Festőszalagoknál elsődleges követelmény, hogy eltávolítás után ne hagyjon nyomot a felszínen. Biztonsági ragasztószalagok esetén pontosan a fordítottja fontos, a ragasztó réteg leválik a hordozó felületéről és csaknem eltávolíthatatlan.

Egy ragasztószalag több réteg

A ragasztószalag alaphordozó rétege a papír, polietilén, cellulóz-acetát vagy vinil. A hordozó külső felületén található bevonat gondoskodik arról, hogy a ragasztószalag önmagához csekély mértékben ragadjon. Különben nem tudnánk használni. A ragasztóréteg alatt is van egy bevonat az úgynevezett primer, ami a ragasztó jó tapadását biztosítja a hordozó réteg felszínére. Ezen túl, ha a ragasztószalag nem transzparens egy vagy több szín is rákerül a külső felületre.

Forrás: wts.hu, 2017-01-31 13:59

 

 

Ha Ön nem elégszik meg a középszerű esküvői fotókkal. Ha Önnek fontosak az esküvőn, lakodalmon a megismételhetetlen pillanatok. Ha fontos a jó hangulat az esküvői fotózás során. Ha Önnek fontos, hogy esküvőjén professzionális esküvő fotós dolgozzon. Ha fontos Önnek a minőség, a 18 éves esküvői fotószakmai tapasztalat. Ha fontos Önnek 500 elégedett esküvői pár ajánlása. Ha szereti az egyértelmű, letisztult , átlátható esküvői fotó árajánlatot. Ha fontos Önnek az ár- érték aránya. Ha fontos Önnek a profi, megbízható fotó technikai háttér. Ha fontosak az igényes esküvői fotók és igényes esküvői felvételek... -Mi tudjuk, hogy a fentiek Önnek fontosak. Ezért mi, kizárólag ezeket kínáljuk. Válassza a Fotoguru esküvői fotószolgáltatásait.

 
       
 

Tevékenységi köreink: Esküvő, esküvők lakodalmak, eljegyzések,

családi események, születésnapi partik, szalagavatók, bálok megörökítése,
professzionális fényképezése. Céges rendezvények,
csapatépítések, konferenciák, termék bemutatók, kiállítások,
előadások, prezentációk, ügyfélpartik, állófogadások,
gyártósorok, üzemek, üzemavatások, professzionális fotózása.
Trash the Dress esküvőfotózás.

 
   

eküvői fotó
eküvői smink
áraink

szolgáltatásaink

bemutatkozás
referenciák

partnereink

kapcsolat

 

 
       
 
A Fotoguru.hu csoport tagja

Web design: Kürtös Márton

Minden jog fenntartva © 2009

Jogi Nyilatkozat