eküvői fotó
eküvői smink
áraink

szolgáltatásaink

bemutatkozás
referenciák

partnereink

kapcsolat

 
 

Minőségi tintapatron vásárlás

A tintapatron költségén rengeteget tudunk megtakarítani

Tintapatron - Amikor pedig új tintapatront vennénk, nem ritkán 4000 - 6000 Ft-ot vagy még többet kellene azokért fizetnünk. Ráadásul külön a feketéért és külön a színes tintapatronért. Manapság már egyetlenegy cég se lehet meg tintapatron és nyomtató nélkül, és a háztartások egyre nagyobb hányadában is ott vannak a HP, Canon tintasugaras nyomtatók. Ezekben a nyomtatókban pedig ott vannak azok a tintapatronok, amelyek csupán 200-300 oldal kinyomtatása után kifogynak.

A tintapatron hihetetlenül magas áron vásárolható meg. Nyomtatni muszáj, de korántsem mindegy, hogy mekkora áron vásárolunk tintapatront. Mostanság már az irodai nyomtatók az életünknek ugyanúgy hétköznapi részét képezik, mint az egyéb informatikai eszközök.

. Fénymásoló hírekért kattintson ide

Címkék: Tintapatron

Forrás: refillparadise.hu, 2017-02-26 19:51

 

 

Ha Ön nem elégszik meg a középszerű esküvői fotókkal. Ha Önnek fontosak az esküvőn, lakodalmon a megismételhetetlen pillanatok. Ha fontos a jó hangulat az esküvői fotózás során. Ha Önnek fontos, hogy esküvőjén professzionális esküvő fotós dolgozzon. Ha fontos Önnek a minőség, a 18 éves esküvői fotószakmai tapasztalat. Ha fontos Önnek 500 elégedett esküvői pár ajánlása. Ha szereti az egyértelmű, letisztult , átlátható esküvői fotó árajánlatot. Ha fontos Önnek az ár- érték aránya. Ha fontos Önnek a profi, megbízható fotó technikai háttér. Ha fontosak az igényes esküvői fotók és igényes esküvői felvételek... -Mi tudjuk, hogy a fentiek Önnek fontosak. Ezért mi, kizárólag ezeket kínáljuk. Válassza a Fotoguru esküvői fotószolgáltatásait.

 
       
 

Tevékenységi köreink: Esküvő, esküvők lakodalmak, eljegyzések,

családi események, születésnapi partik, szalagavatók, bálok megörökítése,
professzionális fényképezése. Céges rendezvények,
csapatépítések, konferenciák, termék bemutatók, kiállítások,
előadások, prezentációk, ügyfélpartik, állófogadások,
gyártósorok, üzemek, üzemavatások, professzionális fotózása.
Trash the Dress esküvőfotózás.

 
   

eküvői fotó
eküvői smink
áraink

szolgáltatásaink

bemutatkozás
referenciák

partnereink

kapcsolat

 

 
       
 
A Fotoguru.hu csoport tagja

Web design: Kürtös Márton

Minden jog fenntartva © 2009

Jogi Nyilatkozat