eküvői fotó
eküvői smink
áraink

szolgáltatásaink

bemutatkozás
referenciák

partnereink

kapcsolat

 
 

Részecskeszűrő tisztító adalék

A részecskeszűrő szerepköre az, hogy akadályozza az egészség- és környezetroncsoló részecskék szabad távozását

Részecskeszűrő - Egy minőségi részecskeszűrő a káros részecskék kilencven százalékát képes csapdába ejteni. Sokan nem ismerik tudják, hogy a dízel kocsik részecskeszűrővel rendelkeznek. A részecskeszűrő funkciója az, hogy megakadályozza a környezetroncsoló anyagok szabadon távozását.

A részecskeszűrő baja legtöbbször 160 ezer kilométer körül jelentkezik. Ez többségében a gépkocsi igénybevételétől függő. Akik kimondottan kis távokon használják, hamarabb találkoznak a komplikációval. A részecskeszűrő regenerálja magát. Viszont ehhez nagyobb fordulatszámon kell vezetni huzamosabb ideig. A regenerálódás menete elkezdődik, a részecskeszűrőben megtalálható korom kiég. Részletek a Szűrőrészecske részecskeszűrő weblapon. Részecskeszűrő folytatása ezen a honlapon.

Ha a részecskeszűrő ellenőrző lámpája kigyullad, ne essünk pánikba. Autózzunk ki a sztrádára és pörgessük fel a motort. Ha azonban ez sem segít, keressünk fel egy részecskeszűrő szakembert. Aki egy új részecskeszűrő díjának töredékéért kitakarítja a részecskeszűrőt. Gondolhatunk a részecskeszűrő eltömődésére, ha a gépkocsi fogyasztása nőtt miközben a teljesítménye jócskán lecsökkent.

Címkék: Részecskeszűrő

Forrás: , 2017-02-12 19:28

 

 

Ha Ön nem elégszik meg a középszerű esküvői fotókkal. Ha Önnek fontosak az esküvőn, lakodalmon a megismételhetetlen pillanatok. Ha fontos a jó hangulat az esküvői fotózás során. Ha Önnek fontos, hogy esküvőjén professzionális esküvő fotós dolgozzon. Ha fontos Önnek a minőség, a 18 éves esküvői fotószakmai tapasztalat. Ha fontos Önnek 500 elégedett esküvői pár ajánlása. Ha szereti az egyértelmű, letisztult , átlátható esküvői fotó árajánlatot. Ha fontos Önnek az ár- érték aránya. Ha fontos Önnek a profi, megbízható fotó technikai háttér. Ha fontosak az igényes esküvői fotók és igényes esküvői felvételek... -Mi tudjuk, hogy a fentiek Önnek fontosak. Ezért mi, kizárólag ezeket kínáljuk. Válassza a Fotoguru esküvői fotószolgáltatásait.

 
       
 

Tevékenységi köreink: Esküvő, esküvők lakodalmak, eljegyzések,

családi események, születésnapi partik, szalagavatók, bálok megörökítése,
professzionális fényképezése. Céges rendezvények,
csapatépítések, konferenciák, termék bemutatók, kiállítások,
előadások, prezentációk, ügyfélpartik, állófogadások,
gyártósorok, üzemek, üzemavatások, professzionális fotózása.
Trash the Dress esküvőfotózás.

 
   

eküvői fotó
eküvői smink
áraink

szolgáltatásaink

bemutatkozás
referenciák

partnereink

kapcsolat

 

 
       
 
A Fotoguru.hu csoport tagja

Web design: Kürtös Márton

Minden jog fenntartva © 2009

Jogi Nyilatkozat