eküvői fotó
eküvői smink
áraink

szolgáltatásaink

bemutatkozás
referenciák

partnereink

kapcsolat

 
 

Van egy rendkívüli online rádió

Rendkívüli online rádió célja mindenekelőtt az, hogy a fogyatékos embereket közelebb hozzák a nép többi rétegéhez

Online rádió - Aki ennek az online rádiónak a műsorait hallgatja, észre sem veszi, hogy aki éppen szól nem lát. Ettől függetlenül a kifejező készsége teljes egészében ugyanolyan, mint ép kollégáinak. Az online rádió közösségének elengedhetetlen, hogy a társadalom többi rétege alaposabban megismerje sérült embertársait. Meghatározó célkitűzése a népszerű online rádiónak, hogy lehetőséget adjanak a fogyatékkal élő embereknek, akik máskülönben nem tudják feltárni képességeiket.

Fölöttébb lélegzetelállító, hogy az online rádióban 20 műsorvezető szorgoskodik önkéntesként. Az online rádió műsorvezetőinek többsége látás- és mozgás sérült, akik közösen készítenek műsorokat ép kollégákkal. Online rádió tudásbázisért kattintson erre a honlapra.

Címkék: Online rádió

Forrás: lepesradio.hu, 2017-02-28 21:22

 

 

Ha Ön nem elégszik meg a középszerű esküvői fotókkal. Ha Önnek fontosak az esküvőn, lakodalmon a megismételhetetlen pillanatok. Ha fontos a jó hangulat az esküvői fotózás során. Ha Önnek fontos, hogy esküvőjén professzionális esküvő fotós dolgozzon. Ha fontos Önnek a minőség, a 18 éves esküvői fotószakmai tapasztalat. Ha fontos Önnek 500 elégedett esküvői pár ajánlása. Ha szereti az egyértelmű, letisztult , átlátható esküvői fotó árajánlatot. Ha fontos Önnek az ár- érték aránya. Ha fontos Önnek a profi, megbízható fotó technikai háttér. Ha fontosak az igényes esküvői fotók és igényes esküvői felvételek... -Mi tudjuk, hogy a fentiek Önnek fontosak. Ezért mi, kizárólag ezeket kínáljuk. Válassza a Fotoguru esküvői fotószolgáltatásait.

 
       
 

Tevékenységi köreink: Esküvő, esküvők lakodalmak, eljegyzések,

családi események, születésnapi partik, szalagavatók, bálok megörökítése,
professzionális fényképezése. Céges rendezvények,
csapatépítések, konferenciák, termék bemutatók, kiállítások,
előadások, prezentációk, ügyfélpartik, állófogadások,
gyártósorok, üzemek, üzemavatások, professzionális fotózása.
Trash the Dress esküvőfotózás.

 
   

eküvői fotó
eküvői smink
áraink

szolgáltatásaink

bemutatkozás
referenciák

partnereink

kapcsolat

 

 
       
 
A Fotoguru.hu csoport tagja

Web design: Kürtös Márton

Minden jog fenntartva © 2009

Jogi Nyilatkozat