eküvői fotó
eküvői smink
áraink

szolgáltatásaink

bemutatkozás
referenciák

partnereink

kapcsolat

 
 

Költöztetés trükkök

Megszabadulhat a rettentően drága a díjaktól

Költöztetés - Költöztetéskor rendkívül meghatározó, hogy milyen körülmények között jutnak értékes eszközeink a korábbi helyéről az új otthonba. Sokan a barátokat kérik meg , hogy legyenek segítség a bútorszállításban. Ami a költöztetés során gyakran gyakori bajhoz vezet. Azzal kezdődően, hogy a súlyos felszerelések mozgatása nem is olyan egyszerű. Azt gondoljuk, hogy a költöztetés során négy saroknál egy-egy társunk megemeli, majd lecipeli és felrakja a teherautóra. Azonban az ilyesmi kezdetleges költöztetés megszokások során szoktak igen csúnyán kárt szenvedni az eszközeink. Ami egyben rendkívül balesetveszélyes.

Gyakran nem tudni, hogy miért jó áron számláznak a költöztetés vállalkozók. Az biztos, hogy én soha többé egyetlen otthoni eszközömhöz nem fogok hozzáérni, mióta kipróbáltam az OlcsóKöltöztetés1 weblapját. Korábban költöztetéskor a barátommal együtt rakodtunk. El sem mondhatom, mennyire utáltam, amikor a nehéz hűtő belevág a tenyerembe. A régi rossz költöztetés élmények miatt inkább költöztető céget kerestem fel. Konténer szállítás adatokért kattintson erre a weblapra. Gyorsan felmérték a házam, majd mindent egyetlen karcolás nélkül elvittek.

Címkék: Költöztetés

Forrás: olcsokoltoztetes1.hu, 2017-06-21 11:11

 

 

Ha Ön nem elégszik meg a középszerű esküvői fotókkal. Ha Önnek fontosak az esküvőn, lakodalmon a megismételhetetlen pillanatok. Ha fontos a jó hangulat az esküvői fotózás során. Ha Önnek fontos, hogy esküvőjén professzionális esküvő fotós dolgozzon. Ha fontos Önnek a minőség, a 18 éves esküvői fotószakmai tapasztalat. Ha fontos Önnek 500 elégedett esküvői pár ajánlása. Ha szereti az egyértelmű, letisztult , átlátható esküvői fotó árajánlatot. Ha fontos Önnek az ár- érték aránya. Ha fontos Önnek a profi, megbízható fotó technikai háttér. Ha fontosak az igényes esküvői fotók és igényes esküvői felvételek... -Mi tudjuk, hogy a fentiek Önnek fontosak. Ezért mi, kizárólag ezeket kínáljuk. Válassza a Fotoguru esküvői fotószolgáltatásait.

 
       
 

Tevékenységi köreink: Esküvő, esküvők lakodalmak, eljegyzések,

családi események, születésnapi partik, szalagavatók, bálok megörökítése,
professzionális fényképezése. Céges rendezvények,
csapatépítések, konferenciák, termék bemutatók, kiállítások,
előadások, prezentációk, ügyfélpartik, állófogadások,
gyártósorok, üzemek, üzemavatások, professzionális fotózása.
Trash the Dress esküvőfotózás.

 
   

eküvői fotó
eküvői smink
áraink

szolgáltatásaink

bemutatkozás
referenciák

partnereink

kapcsolat

 

 
       
 
A Fotoguru.hu csoport tagja

Web design: Kürtös Márton

Minden jog fenntartva © 2009

Jogi Nyilatkozat