eküvői fotó
eküvői smink
áraink

szolgáltatásaink

bemutatkozás
referenciák

partnereink

kapcsolat

 
 

Költöztetés tippek

Búcsút inthet a drága költöztetés díjaknak

Költöztetéskor nagyon meghatározó, hogy milyen állapotban jutnak drága tárgyaink a korábbi helyéről az új helyére. Sokan az ismerősöket kérik meg abban, hogy segítsenek a szállításban. Az OlcsóKöltöztetés1 költöztetés weboldalon látható ötlet. Ami a költöztetés alatt számtalan problémához vezet. Azzal kezdve, hogy a súlyos eszközök szállítása nem is olyan felhőtlen. Azt gondoljuk, hogy a költöztetés során sarkoknál egy-egy ismerős megemeli, majd lecipeli és felteszi a teherautóra. Sajnos az ilyenféle amatőr költöztetés megszokások során szoktak nagyon csúnyán kárt szenvedni a bútoraink. Ami szintén balesettel járhat.

Gyakran nem tudni, hogy miért fillérekért számláznak a költöztetés vállalkozások. Én többé egyetlen otthoni eszközömhöz nem fogok hozzáérni, mióta kipróbáltam az OlcsóKöltöztetés1 honlapját. Korábban költöztetéskor az ismerőseimmel együtt rakodtunk. Biztos ismerős, mennyire utáltam, amikor a súlyos szekrénysor belevág a tenyerembe. A régi utálatos költöztetés élmények miatt inkább költöztető céget kerestem fel. Villámgyorsan felmérték a terepet, majd mindent egyetlen sérülés nélkül elvittek.

Forrás: olcsokoltoztetes1.hu, 2017-10-19 22:46

 

 

Ha Ön nem elégszik meg a középszerű esküvői fotókkal. Ha Önnek fontosak az esküvőn, lakodalmon a megismételhetetlen pillanatok. Ha fontos a jó hangulat az esküvői fotózás során. Ha Önnek fontos, hogy esküvőjén professzionális esküvő fotós dolgozzon. Ha fontos Önnek a minőség, a 18 éves esküvői fotószakmai tapasztalat. Ha fontos Önnek 500 elégedett esküvői pár ajánlása. Ha szereti az egyértelmű, letisztult , átlátható esküvői fotó árajánlatot. Ha fontos Önnek az ár- érték aránya. Ha fontos Önnek a profi, megbízható fotó technikai háttér. Ha fontosak az igényes esküvői fotók és igényes esküvői felvételek... -Mi tudjuk, hogy a fentiek Önnek fontosak. Ezért mi, kizárólag ezeket kínáljuk. Válassza a Fotoguru esküvői fotószolgáltatásait.

 
       
 

Tevékenységi köreink: Esküvő, esküvők lakodalmak, eljegyzések,

családi események, születésnapi partik, szalagavatók, bálok megörökítése,
professzionális fényképezése. Céges rendezvények,
csapatépítések, konferenciák, termék bemutatók, kiállítások,
előadások, prezentációk, ügyfélpartik, állófogadások,
gyártósorok, üzemek, üzemavatások, professzionális fotózása.
Trash the Dress esküvőfotózás.

 
   

eküvői fotó
eküvői smink
áraink

szolgáltatásaink

bemutatkozás
referenciák

partnereink

kapcsolat

 

 
       
 
A Fotoguru.hu csoport tagja

Web design: Kürtös Márton

Minden jog fenntartva © 2009

Jogi Nyilatkozat